divendres, 30 d’octubre del 2015

ELS SENTITS I L'ESPORT

Després de saber que eren les paralimpíades i veure uns quants vídeos ens hem adonat que les persones amb discapacitat poden realitzar qualsevol activitat esportiva sempre i quan s'adaptin o modifiquin materials, espais o algunes normes. Després de veure el vídeo d'en Xavi Torres hem pogut observar que amb ganes, lluita i treball un pot arribar aconseguir el que es proposa. Hem recordat el goolball, esport paralímpic d'equip que practiquen esportistes amb alguna deficiència visual.

Avui, hem fet educació física amb na Maria i hem aprofitat per fer una sessió sense utilitzar el sentit de la vista. Hem pujat espatlleres, matalassos... amb ulls tapats i amb l'ajuda verbal del nostre guia. Després hem fet cursa continua amb un company guia agafat pel braç amb una cordeta i hem fet una cursa de velocitat seguint la veu del nostra company.


Al final de la sessió les paraules més repetides han estat ”por”, “inseguretat” “ confiança amb el company”, “desconfiança”,“emoció».... En aquesta sessió a més de passar-ho molt bé ens hem adonat de la importància de l'oïda i del tacte, ja que necessitàvem constantment sentir la veu o sentir el contacte del nostre company per sentir-nos segurs.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari